به گزارش رشتستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان ( وب دا ) ؛ دکتر آبتین حیدرزاده – معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه در بحران شیوع کرونا پیروی از الگوی تغذیه سالم یکی از مهمترین راهکارها در تقویت سیستم ایمنی بدن و حفظ سلامت است، اظهار داشت : در دوران همه گیری کرونا، نقش موثر کارشناسان تغذیه و رژیم درمانگران بیش از پیش نمایان شد.
وی افزود: ارائه مشاوره تخصصی تغذیه از طریق سامانه تلفنی ۴۰۳۰، آموزش حضوری و ارائه اطلاعات صحیح از طریق فضای مجازی در خصوص تغذیه برای پیشگیری، کنترل و درمان ویروس کرونا از جمله اقدامات کارشناسان تغذیه از ابتدای بحران شیوع کرونا تاکنون بوده است.
معاون بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: اجرای برنامه های متعدد بهبود تغذیه جامعه از جمله آموزش و مشاوره و رژیم درمانی بیماران غیرواگیر، آموزش تغذیه و مصرف مکمل در گروه های سنی و فیزیولوژیک، کنترل چاقی و اضافه وزن، برگزاری بسیج های اطلاع رسانی تغذیه، آموزش تغذیه به گروه های سنی مختلف و عموم جامعه از دیگر تلاش های ارزنده کارشناسان حوزه تغذیه بوده که در سطح ستاد و مراکز خدمات جامع سلامت ارائه شده است.
دکتر حیدرزاده در پایان اظهار داشت : رژیم درمانگران بیش از پیش در پیشبرد اهداف بهداشتی ، درمانی کوشا هستند و امید است
- منبع خبر : علوم پزشکی گیلان