ضرورت تقویت نقش آفرینی خیرین در امور درمانی
ضرورت تقویت نقش آفرینی خیرین در امور درمانی
فرماندار رشت با اشاره به اهمیت مشارکت و حضور فعال خیرین در عرصه مبارزه با فقر، اظهار داشت: شهرستان رشت در حوزه های مختلف مشارکت خیرین در سطح استان همیشه جز اولین ها و پیشتاز بوده است و ضرورت دارد خدمات ارزنده خیرین در امور درمانی تقویت شود. 

به گزارش رشتستان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری شهرستان رشت؛ مهندس علی فتح اللهی صبح امروز در جلسه شورای مشارکت بهزیستی، که در سالن اجتماعات فرمانداری رشت برگزار شد با اشاره به ضرورت شناخت جایگاه هر شخص در جامعه ، اظهار داشت: باید بدانیم که در کدام گوشه از زندگی قرار داریم و تعریف ما از کلمه نیازمند‌ چیست. یقینا همه ما نیازمندیم و در جامعه هر کدام ما در مسیر حل نیاز های یکدیگر گام برمی داریم. این یک رابطه دو طرفه در جامعه ست چرا که ما انسان ها توانایی این را نداریم که بخواهیم تمام نیازهای خودمون را تامین کنیم، در نتیجه همه ما نیازمندیم و باید جایگاه خود در جامعه بر مبنای این نیازمندی ها را بشناسیم.

 فرماندار رشت با بیان ضرورت مسئولیت پذیری همه در قبال جامعه گفت: اولین اقدام مهم در مسیر مبارزه با فقر، احساس وظیفه کردن و نقش آفرینی مثبت در جامعه است و اگر تکلیف خودمان را با خود مشخص نکنیم هیچ اتفاقی مثبتی در جامعه نمی افتد.

مهندس فتح اللهی با اشاره به کوتاه بودن فرصت زندگی انسان ها، تصریح کرد: ثانیه های زندگی همه ما رو به پایان است و آن چه که برای ما می تواند ماندگار باشد داشتن احساس وظیفه در قبال جامعه و نقش آفرینی مثبت است. همه ما در قبال جامعه خود وظیفه داریم و باید آن را تعین و تکلیف کرده و هر کس نسبت به توانمندی خود مشارکت کند.

فرماندار رشت با تاکید بر نقش دعای خیر مردم در زندگی دنیوی و اخروی، اظهار داشت: اگر توان مالی و اجتماعی ما بتواند دنیایی دیگران را آباد کند، قطعا دعای خیر آنها هم دنیا و اخرت ما را آباد می کند.

مهندس فتح اللهی با اشاره به کمک سه میلیارد تومانی خیرین شهرستان در سال جاری، گفت : خیرین شهرستان رشت همیشه در حوزه های مختلف در سطح استان پیشتاز بوده و مشارکت آنها صرفا در مباحث مالی محدود نمی شود بلکه طی سال های اخیر خدمات ارزشمندی توسط خیرین در حوزه های مختلف صورت پذیرفته است.

وی با بیان اینکه مهم ترین مسئله در مشارکت خیرین ایجاد اعتماد و شفاف سازی است، اظهار داشت:  اگر اعتماد نباشد، مشارکت مردم به حداقل می رسد و ما باید فرهنگ در کنار همدیگر بودن‌ مردم برای کمک به دیگران را ترویج بدهیم، چرا که کارهای خوب و معنوی را باید به صورت جمعی انجام بدهیم و یقینا این اقدام اثرات مثبت در جامعه و تقویت معنوی و اخلاقی آن را به دنبال دارد.

فتح اللهی با تاکید بر توانمند سازی نیازمندان، تاکید‌کرد: باید تلاش کنیم تا نیازمندان را توانمند کنیم تا دیگر احساس نیاز به دیگران را نداشته باشند و بایستی راهکاهای رسیدن به این هدف را در کمیته های تخصصی این حوزه بررسی و اقدام لازم را انجام دهیم.

مهندس فتح اللهی با ارائه پیشنهاد خود در خصوص مشارکت بیمارستان ها در عرصه فقر زدایی گفت: بیمارستان و مراکز درمانی در خصوص سلامت نیازمندان با هکاری خیرین ورود‌ کرده و با فراهم ساختن یک ساز و کار مشخص، اقدامات لازم برای پذیرش بیماران نیازمند را صورت داده و همچنین بایستی با ایجاد یک کانال مشخص جهت معرفی نیازمندان به مراکز درمانی، از ظرفیت های این مراکز بهره برد.