کسب مقام قهرمانی اسماعیل عادلی از کارکنان آبفای گیلان
کسب مقام قهرمانی اسماعیل عادلی از کارکنان آبفای گیلان
درخشش گیلانی ها در مسابقات شطرنج برادران وزارت نیرو همچون سال های قبل مورد توجه تیم های شرکت کننده در مسابقات شطرنج وزارت نیرو قرار گرفت.

به گزارش پایگاه خبری رشتستان به نقل از دفتر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آب و فاضلاب استان گیلان، حمیدرضا ناطقی دبیر هیأت ورزش آبفای گیلان با اشاره به برگزاری بیست و دومین دوره مسابقات شطرنج سراسری برادران وزارت نیرو، گرامیداشت شهدای خدمت گفت: این مسابقات از تاریخ ۲۲ لغایت ۲۸ دیماه ۱۴۰۳ در شهر زیبا و تاریخی همدان و به میزبانی نیروگاه شهید مفتح این استان، با حضور ۳۶ تیم و ۱۹۲ بازیکن از مجموعه شرکت‌های تابعه و وابسته وزارت نیرو برگزار شد.

وی در ادامه افزود: پس از ۸ دور رقابت تیمی بسیار فشرده، در پایان تیم توزیع برق گیلان با ۱۶ امتیاز مقام‌ اول، تیم آبفای تهران با ۱۳ امتیاز مقام‌ دوم و تیم‌های صنعت آب و برق همدان، صنعت آب و برق گیلان و آب منطقه ای گیلان با ۱۱ امتیاز و بدلیل اختلاف پوئن شکنی مقام‌های سوم تا پنجم را در میان ۳۶ تیم حاضر کسب کردند.

ناطقی نکته قابل توجه در این دوره از مسابقات را حضور ۳ تیم از گیلان در میان ۵ تیم برتر این مسابقات عنوان کرد و افزود: این امر نشان از ترویج و علاقه مندی به این رشته ورزشی در استان گیلان می باشد و تیم ۸ نفره صنعت آب و برق گیلان متشکل از ۴ بازیکن از شرکت آبفا به نامهای محمد ذکی پور، اسماعیل عادلی، رحیم پیروی نژاد و مجتبی شفیعی و ۲ بازیکن از شرکت برق منطقه ای به نامهای محمدعلی عطائی فر و علی تقی زاده، با سرمربیگری استاد محمد دلجو و سرپرستی رضا نوین از شرکت آبفا در این مسابقات حضور داشته است.

وی یادآور شد: در این رقابت ها اسماعیل عادلی از کارکنان شرکت آب و فاضلاب استان گیلان با بدست آوردن ۶ پیروزی از ۶ بازی و کسب ۱۰۰ درصد امتیاز، موفق شد مقام‌ اول میز شماره ۱ را کسب نموده و عنوان قهرمان قهرمانان را به خود اختصاص دهد.

  • منبع خبر : آب و فاضلاب گیلان