بازدید استاندار گیلان از ناحیه صنعتی کیشستان صومعه سرا
بازدید استاندار گیلان از ناحیه صنعتی کیشستان صومعه سرا
استاندار گیلان با تاکید بر لزوم شتاب در تامین امکانات خدماتی و رفع مشکلات زیرساختی نواحی و شهرک‌های صنعتی گفت: با بهره برداری از ۲۴ واحد بزرگ صنعتی و کشاورزی استان، یک‌هزار و ۶۰۰ فرصت شغلی برای جوانان بومی ایجاد می‌شود.

به گزارش رشتستان به نقل ازپایگاه اطلاع‌رسانی استانداری گیلان؛ دکتر ارسلان زارع پیش از ظهر روز چهارشنبه پس از بازدید از ناحیه صنعتی کیشستان و شهرک گلخانه‌ای این منطقه و برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید؛ در گفت‌وگو با خبرنگاران، به نامگذاری سال‌جاری تحت عنوان تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها اشاره و خاطرنشان کرد: علاوه بر برگزاری جلسات کارگروه در مرکز استان؛ رسیدگی به مشکلات واحدهای تولیدی به ویژه نیمه تمام، بازدیدها و بررسی های میدانی جزو برنامه‌های ماست.

وی با یادآوری اینکه طی سال گذشته در راستای سیاست راهبردی اقتصاد مقاومتی و تحقق شعار سال اقدامات خوبی توسط دستگاه‌ها و همت بلند بخش خصوصی و کارآفرینان صورت گرفت، افزود: براساس برنامه، واحدهای با پیشرفت بالای ۶۰ درصد که در نیمه نخست سال شناسایی شده بودند تا پایان سال گذشته به بهره‌برداری رسیدند.

نماینده عالی دولت در گیلان به شناسایی واحدهای تولیدی با پیشرفت بالای ۶۰ درصد طی سال‌جاری نیز اشاره و اضافه کرد: در بخش صنعت ۱۱ و در بخش کشاورزی ۱۳ واحد بزرگ داریم که با بهره‌برداری از این طرح‌ها برای یک‌هزار و ۶۰۰ جوان بومی به صورت مستقیم اشتغالزایی می‌شود.

دکتر زارع ناحیه صنعتی کیشستان صومعه‌سرا را از نواحی مستعد توسعه و افزایش ظرفیت تولید و اشتغال در استان دانست و گفت: در شهرک گلخانه‌ای و کشاورزی بازدید شده نیز مشکلاتی بود و مورد بررسی قرار گرفت که امیدواریم با تأمین اعتبار در نیمه نخست سال‌جاری، شاهد رفع تنگناهای زیرساختی به ویژه در شبکه توزیع برق و آب باشیم.

استاندار گیلان امروز از یک واحد تولید صنایع سلولزی که با حجم سرمایه‌گذاری بیش از ۱۲۴ میلیارد ریال و ظرفیت تولید سالانه ۴۱ هزار تن نئوپان خام در ناحیه صنعتی کیشستان صومعه‌سرا راه‌اندازی شده، بازدید کرد.

دکتر زارع همچنین پس از برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در ناحیه صنعتی کیشستان صومعه‌سرا، از سه واحد گلخانه واقع در شهرک گلخانه‌ای و کشاورزی این منطقه نیز بازدید کرد و از نزدیک در جریان فرآیند تولید و مشکلات آنها برای توسعه فعالیت ها قرار گرفت.