بازدید مدیرکل بهزیستی گیلان از مرکز در حال ساخت سالمندان و ایتام در لنگرود
بازدید مدیرکل بهزیستی گیلان از مرکز در حال ساخت سالمندان و ایتام در لنگرود
در راستای بررسی روند اجرای طرح‌های حمایتی و توسعه زیرساخت‌های اجتماعی، دکتر رضا جعفری مدیرکل بهزیستی گیلان به همراه مهندس یوسف گلشن فرماندار شهرستان لنگرود و عباس امام‌پناهی مسئول روابط عمومی بهزیستی گیلان، از مرکز در حال ساخت سالمندان و ایتام در این شهرستان بازدید کردند.

به گزارش پایگاه خبری رشتستان به نقل از روابط عمومی بهزیستی گیلان، دکتر رضا جعفری مدیرکل بهزیستی استان، به همراه مهندس یوسف گلشن فرماندار شهرستان لنگرود و عباس امام‌پناهی مسئول روابط عمومی بهزیستی گیلان، از روند احداث مرکز در حال ساخت سالمندان و ایتام در شهرستان لنگرود بازدید کردند.

در جریان این بازدید، آخرین وضعیت عملیات اجرایی، میزان پیشرفت فیزیکی و روند تکمیل بخش‌های مختلف این مرکز مورد بررسی قرار گرفت و مسئولان در جریان ظرفیت‌ها، نیازمندی‌ها و مسائل مرتبط با تکمیل و بهره‌برداری از این مجموعه قرار گرفتند.

دکتر رضا جعفری در این بازدید با تأکید بر اهمیت توسعه فضاهای استاندارد و مناسب برای ارائه خدمات به سالمندان و کودکان و نوجوانان نیازمند حمایت، اظهار داشت: ایجاد و تکمیل مراکز تخصصی و استاندارد، نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمات اجتماعی و حمایتی به جامعه هدف بهزیستی دارد.

وی افزود: بهزیستی گیلان با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین، بخش غیردولتی و همکاری دستگاه‌های اجرایی، تلاش می‌کند زمینه توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز و ارائه خدمات مطلوب‌تر به جامعه هدف را فراهم کند.

در ادامه، مهندس یوسف گلشن فرماندار شهرستان لنگرود نیز با اشاره به اهمیت این پروژه، بر حمایت و همکاری مجموعه فرمانداری و دستگاه‌های اجرایی شهرستان برای تسریع در روند تکمیل و بهره‌برداری از این مرکز تأکید کرد.

گفتنی است مرکز در حال ساخت سالمندان و ایتام شهرستان لنگرود با هدف فراهم‌سازی بستر مناسب برای ارائه خدمات حمایتی، مراقبتی و اجتماعی به گروه‌های هدف، در حال احداث است.

  • منبع خبر : بهزستی گیلان