حضور باشکوه کارکنان نوسازی مدارس گیلان در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
حضور باشکوه کارکنان نوسازی مدارس گیلان در راهپیمایی یوم‌الله ۱۳ آبان
روز سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ هم‌زمان با فرارسیدن یوم‌الله سیزدهم آبان، روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز، مهندس علی دقیق مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گیلان به همراه معاونان و جمعی از کارکنان این اداره‌کل، همگام با اقشار مختلف مردم استان، در راهپیمایی سراسری این روز باشکوه شرکت کردند.

به گزارش پایگاه خبری رشتستان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گیلان،در این مراسم، شرکت کنندگان ضمن تأکید بر تداوم راه امام خمینی(ره) و شهدای گران‌قدر انقلاب اسلامی، با آرمان‌های انقلاب، امام و مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تجدید بیعت نموده و بار دیگر با سردادن شعارهای کوبنده «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، انزجار خود را از سیاست‌های استکباری نظام سلطه و جنایات اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ملت‌های مظلوم ایران، غزه و لبنان اعلام کردند.

گفتنی است راهپیمایی روز سیزدهم آبان ماه در شهر رشت رأس ساعت ۹ صبح آغاز و با حضور گسترده اقشار مختلف مردم، دانش‌آموزان، فرهنگیان و مسئولان استانی، حال ‌و‌ هوایی پرشور به خود گرفت. در پایان این مراسم، حمیدرضا حاجی‌بابایی نائب‌رئیس مجلس شورای اسلامی به ایراد سخنرانی پرداخت و پس از قرائت قطعنامه پایانی، این مراسم با شعارهای حماسی شرکت‌کنندگان به پایان رسید.

  • منبع خبر : نوسازی مدارس گیلان