بهسازی محل دفن زباله سراوان در گیلان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
بهسازی محل دفن زباله سراوان در گیلان ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
شهردار رشت گفت: در زمان حاضر، پروژه بهسازی و ساماندهی محل دفن زباله در منطقه سراوان رشت ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

به گزارش پایگاه خبری رشتستان به نقل از  ایرنا_رحیم شوقی روز دوشنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های شهر رشت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: لندفیل سراوان رشت از سال ۶۳ محل ورود زباله شهر رشت و پهنه مرکزی شهرستان رشت بوده که در زمان حاضر، پروژه ساماندهی و بهسازی این محل در حال اجرا است.

وی با اشاره به اجرای پروژه بهسازی محل دفن زباله در سراوان رشت از سال ۱۴۰۱ اضافه کرد: شهرداری رشت آبان ۱۴۰۱ قراردادی را با پیمانکار این پروژه به مبلغ ۱۰۷ میلیارد تومان برای پوشش دادن محل دفن زباله منعقد کرده‌ است.

شهردار رشت با تشریح کارهای انجام شده برای بهسازی محل دفن زباله در سراوان رشت خاطر نشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا ۲ ماه آینده ورود هر گونه ریجکتی زباله(موادی که به هر دلیلی از زباله برای استفاده مجدد جداسازی نمی شود ) در این مکان به اتمام برسد و در مدت سه تا چهار ماه آینده با پوشش خاکی کار به مرحله نهایی برسد.

شوقی با بیان اینکه در پایین دست این پروژه، حوضچه جمع آوری شیرابه نیز طراحی شده است، اضافه کرد: با لوله‌گذاری هایی که در محل‌های مختلف برای جمع‌آوری شیرابه اختصاص یافته، شیرابه در خط غرب جمع‌آوری و به ایستگاه پمپاژ و تصفیه خانه که موجود بوده و نیاز به روزسانی دارد، انتقال داده شود و به این ترتیب تصفیه شیرابه صورت گیرد.

شوقی با بیان اینکه در زمان حاضر زباله‌های سطح شهر پس از جمع آوری به شرکت کودآلی منتقل می‌شود، اظهار کرد: در شرکت کودآلی ۲ خط فعال است ضمن اینکه ۲ خط دیگر در آستانه فعال شدن است؛ بنابراین تمام زباله‌های شهر رشت و شهرهای اطراف پهنه مرکزی شهرستان رشت در این شرکت پردازش شده و تنها ریجکت به منطقه سراوان رشت انتقال داده می شود.

شهردار رشت خاطر نشان کرد: انتقال ریجکت فعلا به منطقه سراوان رشت منتقل می شود و پس از اتمام پروژه بهسازی سراوان رشت در محل جدیدی که از سوی وزارت کشور اعلام خواهد شد، منتقل خواهد شد.

محل دفن زباله سراوان رشت نماد کم توجهی دست‌اندرکاران و قول‌های محقق نشده‌ای است که با چاره‌اندیشی دولت سیزدهم و انجام اقدامات اساسی و زیربنایی طی یک سال اخیر انتظار می‌رود مشکل ۴۰ ساله این منطقه رفع شده و دوباره به طبیعت بازگردد.

  • منبع خبر : ایرنا