اصل مترقی شوراها یعنی واگذار کردن سرنوشت جامعه به اراده جمعی
اصل مترقی شوراها یعنی واگذار کردن سرنوشت جامعه به اراده جمعی
امیدوارم همه ما با وظیفه شناسی پایبند این اصل مترقی قانون اساسی باشیم.
حمد و سپاس بی کران خداوند یکتا را که بار دیگر در سالروز تشکیل یکی از مردمی ترین و اصولی ترین اصل قانون اساس جمهوری اسلامی که پایه و اساس دین مبین اسلام است، قرار گرفته ایم.
اصل مترقی شوراها یعنی واگذار کردن سرنوشت جامعه به اراده جمعی برخاسته از متن و بطن اجتماع که این اصل مترقی ریشه در قرآن کریم و آموزه های دینی ما دارد.
روز نهم اردیبهشت ماه، سالروز تشکیل شوراها را به فال نیک می گیریم و امیدواریم شوراهای اسلامی شهر و روستا همواره از آزمون خدمت به جامعه و مردم سربلند بیرون آیند و در راستای احترام به افکار و آرای عمومی به شخصیت و کرامت انسانها بیش از پیش توجه داشته باشند.
مردم همیشه در صحنه ایران اسلامی بدون شک نهاد شوراهای اسلامی را که ریشه در تفکرات دینی آنها دارد همچون سرمایه عظیم خود در این کشور حفظ کرده و بر تقویت آن پای می فشارد.
شورا و مشورت را می توان از ارکان مهم سلامت در تصمیم گیریهای جامعه دانست‌که بنا به فرموده پیامبر اکرم(ص) «هیچ قومی مشورت نکردند جز آنکه به بهترین امور هدایت یافتند.» و شورا این سلامت در هدایت جامعه را محفوظ و مصون می دارد.
اینجانب به سهم خود به عنوان عضوی کوچک از جامعه بزرگ شوراهای کشور روز باشکوه و ملی شوراها را به رهبر معظم انقلاب اسلامی، مردم و همه اعضای محترم شوراهای اسلامی شهر و روستا تبریک می گویم و امیدوارم همه ما با وظیفه شناسی پایبند این اصل مترقی قانون اساسی باشیم.
محمدحسن عاقل منش
عضو شورای اسلامی شهر رشت