- منبع خبر : شهرداری رشت
نایب رییس شورای اسلامی شهر رشت
نباید بودجه ای را که به امور فرهنگی تخصیص یافته است در شرایط کمبود بودجه به سایر حوزه ها منتقل نماییم
هادی رمضانی نایب رییس شورای اسلامی شهر رشت ضمن اشاره به اهمیت پرداختن به مباحث عمرانی اظهار داشت: نباید بودجه ای را که به امور فرهنگی تخصیص یافته است در شرایط کمبود بودجه به سایر حوزه ها منتقل نماییم.
رشتستان – در ادامه نشست اعضای شورای شهر رشت با اعضای مجمع نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، که روز پنج شنبه ۲۱ دی ماه برگزار گردید، هادی رمضانی نایب رییس شورای اسلامی شهر رشت ضمن اشاره به اهمیت پرداختن به مباحث عمرانی اظهار داشت: در این جلسه دوستان نماینده ازحوزه مجلس و شورا بقدر کافی به مسایل عمرانی اشاره داشتند از این رو برخود تکلیف می دانم برای این که حق مطلب در خصوص موضوعات فرهنگی نیز رعایت گردد، عرض نمایم در کنار مباحث عمرانی از جمله مشکلاتی که کشور ما و نیز شهر رشت با آن روبروست مسایل فرهنگی می باشد و در این میان توجه به شهر رشت با توجه به مرکز استان بودن آن، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
وی در ادامه افزود: در خصوص مباحث فرهنگی نسل جوان ما آماج حملات در رسانه ها و فضاهای مجازی قرار دارند و وضعیت ما به گونه ای است که در حوزه اخلاق اجتماعی می باید فکر بیشتری کنیم و دولتمردان ما نیز می باید به فرهنگ، آداب و سنن ملی و مذهبی ما اهتمام بیشتری بورزند.
رمضانی در پایان صحبتهایش گفت: نباید اصل و اساس خود را فراموش کنیم، اصلی که پایه های انقلاب بر آن بما شد. وقتی اعتقادات ما مورد خدشه قرار گیرد هرگز به تعالی نخواهیم رسید از اینرو باید در حوزه های فرهنگی با دقت بیشتری تصمیم گیری کنیم و در این مسیر از تمامی ظرفیت های دلسوز و انقلابی نیز بهره ببریم و این گونه نباشد بودجه ای را که به امور فرهنگی تخصیص یافته است در شرایط کمبود بودجه به سایر حوزه ها منتقل کنیم .
لینک کوتاه :
https://rashtestan.ir/?p=24795
برچسب ها
با تمرکز بر توسعه همکاریهای اقتصادی؛ منطقه آزاد انزلی میزبان مدیران ارشد صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما
شهردار رشت خبر داد؛ پایان ۲۰ سال انتظار برای رینگ دور شهر رشت
مراسم باشکوه تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب اسلامی در پایتخت برگزار شد
مراسم میلیونی تشییع و بدرقه پیکرهای مطهر رهبر شهید انقلاب اسلامی به همراه چهار تن از اعضای خانواده معظم ایشان با حضور پرشور و حماسی اقشار مختلف مردم ولایتمدار در پایتخت ایران برگزار شد.
با تمرکز بر توسعه همکاریهای اقتصادی؛
منطقه آزاد انزلی میزبان مدیران ارشد صندوق بازنشستگی سازمان صدا و سیما
در جریان دیدار و گفتوگوی رئیس هیئتمدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با قائممقام امور اقتصادی و رئیس هیئتامنای صندوق بازنشستگی سازمان صداوسیما، زمینههای توسعه همکاریهای مشترک با بهرهگیری از ظرفیتهای لجستیکی و مزایا و معافیتهای قانونی منطقه آزاد انزلی مورد بررسی قرار گرفت.
شهردار رشت خبر داد؛
پایان ۲۰ سال انتظار برای رینگ دور شهر رشت
شهردار رشت از بازطراحی و عملیاتی شدن طرح رینگ ۹۰ متری دور شهر پس از دو دهه انتظار خبر داد و گفت: فاز اول این پروژه به طول ۴ کیلومتر در قالب خیابان جدید گیل به شهرک مهر، وارد مرحله فراخوان عمومی انتخاب پیمانکار شده است.
ثبت دیدگاه
- دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
- پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.











